Vill bara säga...



...att om 40 minuter går jag på semester! Ska bli helt underbart, otroligt, fantastiskt skönt. Tre hela lediga veckor har jag framör mig. Juhoo! Vi får väll se om turen är med mig när det kommer till vädret är också, som det var veckan efter midsommar. Det hade jag inte tackat nej till... :)

So long!


Det är nära nu!



Dripp, dropp, dripp, dropp...






Oj. Då var det torsdag igen. Vet inte riktigt vart veckan har tagit vägen. Men en sak vet jag. Och det är att jag just nu längtar mer än något annat hem till min soffa, mitt täcke och min hyrda film som ligger och väntar på mig. Känner mig helt omotiverad att jobba idag. Det är grått & trist och regnet bokstavligt talat öööser ner. Och ensam på jobbet är jag också vilket idag är tråkigare än vad det brukar vara. Kan man inte skruva fram klockan några timmar?






/m.

TTT = Tisdagens Tantvarning & Torsdag!


Torsdag = snart fredag! Inte för att jag vet exakt vad denna helg kommer att bjuda på men som vanligt ser man ju ändå fram emot helgen. Jag hoppas faktiskt på fint väder för det hade varit skönt att åka ut till havet och lägga sig en stund och sen åka hem för att grilla och mysa i goda vänners lag med en kall bärs eller två, eller kanske en flarra rosé? Det är ju sådana sommardagar & sommarkvällar man lever på sen när man sitter inne i vintermörkret kl.17.00 på eftermiddagen.
Jag har ju hållt på med ett litet projekt hemma i källaren på Skiffervägen, som faktiskt i stort sett är klar nu då den fått stå på tork ett tag. Hade ju varit kul om man fick hem den så jag kan visa vad det är jag mummlar om.. :)

I tisdags fyllde ju som säkert alla vet vår kronprinsessa Victoria 32 år. Och nu till tisdagens Tantvarning...
(
Som jag faktiskt delar lite med Ann, som kom hem till mig under kvällen för att bara slappa.)
Efter att Allsången slutat och innan "Grattis Victoria" börjar säger jag till Ann:

"-Nu får vi se om Daniel får sitta med på första parkett då, jämte sin blivande fru..."

Och jojo, det fick han ju. Kände mig glad över att få se Daniel på första raden, och säger till Ann:

"-Jag blir faktiskt glad av att se att Daniel får vara med och att dom äntligen kan få vara kära, dom ska ju faktiskt gifta sig"

Vad säger man? Insåg ganska snabbt att det lät kärring av mig att säga en sån sak och brister ut i skratt.
Och jag kan inte annat än att erkänna att jag tycker det är trevligt med Allsång på skansen och Grattis Victoria på TV. Älskar musik och jag älskar att kolla på artisternas uppträdande! Så jag får väll helt enkelt vara lite kärring ibland då! Tillsammans med Ann..... :)


Inatt kom lille Rille hem från Turkiet. Han har varit där med 6 polare och jag kan bara tänka mig hur dom har levt livet och glassat runt på beachen, precis som man ska göra. Sms som jag har fått under veckan är tillräckliga bevis på att dom haft det hur gött som helst. Han ligger nog och sover nu, eftersom dom landade tidigt i morse men ett samtal från storasyster kommer han ju få. Är nyfiken på allt, eller ja - nästan allt, dom har gjort! :)


Nu ska jag jobba lite! So long... /M.

Det går bra nu...



... med min uppdatering av bloggen.
Kan ju bero på att jag har ganska lite att göra på jobbet.
Alex skickade mig ett sms imorse där hon bland annat skrev: "Hoppas ni får lite mer att göra på jobbet idag så din blogg inte klappar ihop av överbelastning." Hahaha.. Jag ska allt visa henne att även min blogg klarar av detta tryck på inlägg. Frågan är om hennes blogg någonsin kommer vakna upp ur den koma den nu verkar befinna sig i?

Igår var det dag för en träff med järngänget. Vi möttes upp på Johannebar vid 19-tiden. Tyvärr kunde den 5:e medlemmen inte komma, men förhoppningsvis kan hon det vid nästa tillfälle! Det var kul att träffa brudarna, tjöta, käka och ta en öl, eller tre, som det visst blev... Imorse fick jag mig en liten sovmorgon. Det var skönt! Så vid niotiden började jag knalla ner mot jobbet. Hade kunnat tänka mig att gå vid den tiden varje morgon men nej, nej, nej! Från och med måndag jobbar jag själv i tre veckor innan jag stänger och går på semester. ÖKEN! Hoppas folk kommer tillbaka från sina semestrar och vill ha massa trycksaker så jag kan få lite att sätta tänderna i. Tiden går ju lite snabbare då...

Vad har ni för er annars då?

Tjolahopptjolaheeej!

/M.

2 x Bio!







Det är inte så ofta jag går på bio men om jag gör det blir det ofta att jag går flera gånger med kort mellanrum. Förra veckan möttes jag, Malin & Patrik upp utanför Bergakungen för att se IceAge3 i 3D! Gillade filmen skarpt måste jag säga. Tycker det är många sköna karaktärer i filmen och roliga kommentarer haglar det om. Att se den i 3D gjorde det ju ännu lite häftigare. Trodde dock man skulle känna av effekten lite mer än vad man gjorde men känslan är ju helt klart en annan än när man kollar på "vanlig" film. Igår fick jag frågan om jag ville hänga på Alex & Bremman för en film på bio och varför inte tänkte jag. Hade ju ändå inget annat för mig efter jobbet. Det blev Duplicity med Julia Roberts och Clive Owen. Också den en helt OK film, men kanske ingen tio i topp. Somnade ju inte iaf... ;-)






Måndag. Sleten. Trött.


Hej Hopp! I lördags var det 30-årsfest för kusin Martin. En riktigt trevlig kväll i sommarhettan som resulterade till att gårdagen var mindre trevlig. Sov över i Lindome med en tanke om att igår måla om min hylla som jag fyndat på en loppis. Men att måla om en hylla igår var jag totalt osugen på. Det blev en heldag av slappande på altanen istället. Mamma låg och läste på madrassen ute så efter pizzan kröp jag ner jämte henne och somnade. Det är så himla skönt att sova utomhus. Har ni tänkt på det? Men nu kan jag inte sitta här och skriva massa blaj. Måste nog ta tag i min arbetsdag. Ha en bra måndag! :-)

/M.