Höst & Rusk

Förra helgen var som sagt en helg som jag spenderade med min goa släkt ute i Hällingsjö. Det var nionde året i rad så det har verkligen blivit en tradition. Och det är en väldigt trevlig sådan.
Vi är ett "gött gäng" på drygt 20 pers nu och det är både stora som små. Allt i från lilla Stintan 1, 5 år till Farmor som är 75.
Det käkades massa go mat, dracks rödvin, bira dracks det i bastun nere vid sjön och även efter bastun, vi promenarade i höstregnet, hade femkamp och Ronny & Ragge (mina 2 bröder) showade som vanligt. Jag som tidigare varit med och spelat Anna lämnade stolt och glatt över den rollen till kusin Elin på 8 bast som gjorde det galant och Henk & Ricky, eller förlåt jag menar ju Ronny & Ragge, visade glatt upp sina skinkor i sitt gällivarehäng. Ojoj.. Det blev många garv den helgen and we will be back next year! ;-)




95880-7   95880-8  

95880-10   95880-9

95880-12   95880-11




Idag är det tisdag. En vanlig, regnig, grå tisdag. Klockan är 21.15. Jag sitter här vid min dator och skriver, lyssnar på musik och bara slappar. Är allmänt lättirriterad idag. Morsan har redan fått ta ett utbrott som inte alls var riktat mot henne egentligen. (förlåt mamma) Det e apmycket på jobbet och idag + imorgon är jag ensam på jobbet vilket lätt kan bli lite käos när alla ringer och drar i en. Älskar mitt jobb. Tycker verkligen det är roligt men idag har varit en riktigt muppdag. Men jag antar att det måste finnas sådana också. Undrar vad som kan orsaka nästa utbrott? Vem blir mitt nästa offer? :-p
Har precis duschat... funderar på om jag ska koka mig en kopp te..?? Egentligen är jag megatrött och vill bara stänga av allt för idag men samtidigt känner jag mig rastlös och sällskapssjuk. Vet inte vilken sida jag ska lyssna mest på idag. Suck, jag e rastlös jaaa!
Träffade kusin Linda en sväng på stan idag efter jobbet. Det var nice. Efter att Linda tagit goooood tid på sig på Åhlens p.g.a en bitchig tant i kassan som inte kunde kassan typ tog vi en fika på centralen, snackade lite skit och flummade oss precis som vanligt. Älskar min Linda!

By the way, nu strömmar ljudet av Sandi Thoms låtar ut ur mina högtalare. Den är faktiskt riktigt soft. I do like!


Nu ska jag tacka för mig. Ha en bra kväll/dag/natt alla!
Love & Kram från en kramsjuk Majs




Gokväll!

Då var det torsdag. Och det är kväll. Laddar inför en ny arbetsdag men thank god it´s friday! Ha varit hemma igår och idag. Haft feber, varit öm i hela kroppen och ont i halsen. Skittråkigt har jag haft men det är väll kroppens sätt att säga ifrån att man behöver ta det lugnt!? Och det har jag gjort. Jag har sovit, snyftat till Oprah på TV, kollat på film, lyssnat på go musik och filosoferat. Allt det där man gör när man e hemma och e sjuk. Men det är inte klokt vad rastlös jag blir på sånt här. Hängde med morsan till Kållered nu ikväll bara för att få se nåt annat. Först blev det Stadium. Där inhandlade jag ett par adidasbyxor samt ett par skor. Fast det var inget planerat inköp men det blir nog bra ändå. Sen mötte jag morsan på Coop där hon handlade mat och annat bös.

Imon bär det av mot Hällingsjö. Den årliga helgen tillsammans med Filipssonklanen. Ska bli riktigt kul. Har inte träffat min goa släkt på länge faktiskt och det hör inte till vanligheterna. Men så blir det ibland. Så i helgen blir det bastu och bira vid sjön, promenader, massa go mat & dryck, lekar och massa annat spex.




Trevlig helg på er alla!
Love/Majset


2 har blivit 1...

Hoj!


Majset is back och jag skojar inte. Hur länge det varar får vi se men här och nu är jag verklighet! :-)
Många frågar hur det går med min blogg, många har nog slutat kolla om jag uppdaterat den, många har nog gett upp totalt. Men det är ju synd för dem isf för helt borta är jag inte. Jag är bara lite trög på att skriva. Eller inte trög engentligen. Faktiskt. Det är bara det att det är så mycket annat hela tiden så när jag får en stund över är det sista jag vill att skriva på datorn. Men nu verkar det mesta ordna upp sig lite. Det är inte lika hektiskt. Bara nästan. Så jag kanske kan bli bättre på det här jag me!?
Det finns mycket att berätta. Vet knappt vart jag ska börja. Vad har hänt? Mycket har hänt med vad ska jag berätta om?


Höstens höjdpunkt och det man sett fram emot länge gick i alla fall av stapeln i lördags, den 7 oktober. Då blev Tess & Mikael fru och man i Tjärstad Kyrka. (Ligger typ i Rimforsa som typ ligger i Linköping :-P) Så i fredags packade jag, Ek, Bosse, Moa & Viktor in oss i bilen och styrde kosan mot Linköping. Väl framme på hotellet, trötta och lite sega, gick vi till Burger King som låg runt hörnet. Köpte en burgare och gick tillbaka till vårat rum där vi slappade och kollade på idol och pratade om lördagen som vi alla såg fram emot. Det var riktigt skönt måste jag säga.
Efter att vi vaknat på lördagen, käkat frukost och slappat lite till började vi göra oss fina för dagens festligheter. Kl.12.45 skulle vi mötas i receptionen för att sedan åka till kyrkan där vigseln började kl.14.00. I bilen på väg dit övade vi som galningar på våran "show" som vi skulle göra under middagen. Viktor som fick höra den ett antal gånger hade nog inte så mycket och säga om det till slut ;-)
Vigseln i kyrkan var jättefin. Jag rös i hela kroppen och låren blev helt knottriga (ööhhmm..!?!?) Men så var det! Tess & Mikael var så vackra och kärleken lyste i deras ögon.
Efter vigseln åkte vi till festlokalen som låg inne på Linköpings flygbas (kommer inte ihåg vad den heter) Men tydligen är det ett av Sveriges mest bevakade område. Coolt! =)
Det skålades i champagne, fotograferades och sen var det dags för middagen. Med grymt god mat, gott vin, trevliga människor och roliga tal kan man ju inte säga annat än att man hade supertrevligt. Innan kaffet var det då dags för våran "show". Den började med ett tal från mig, som medvetet var ganska dåligt (haha) och jag verkade nervös. (men OBS! som den dramaqueen jag är spelade jag bara) När sen mina hyggliga polare avbryter mig och tycker att jag är pinsam drar vi igång sången som är Vill ha dig och Tommy tycker om mig fast med en text som passar Tess & Mikael. Det var så jäkla kul!! Jag och mina babes ägde rummet för några minuter. haha! Tror även brudparet skrattar gott åt det än... (?) :-)
Efter middagen var det fest på hög nivå med dans och dricka i baren. Tack alla och tack Mikael & Therése för en helt suverän dag!





Mikael + Therése = Sant!



95880-6

2 har blivit 1...





Puss o kram från mig för den här gången.

På återhörande!