Det blir inte alltid som man tänkt sig.

Jissus. Nu har dagarna sprungit iväg igen och jag har som vanligt kommit av mig lite med mitt bloggande. Det är nu mitten på vecka 13 och snart är det påsk. Längtar faktiskt lite. Ska bli gott med några lediga dagar. Särskilt om det blir sånt här underbart sommarväder som vi har nu. Då ska jag ta långa promenader till havet och sitta vid husväggen på landet i gassande sol och dricka en öl eller två.. eller tre :-) Ska bli trevligt att hinna umgås lite med familj och släktingar.

 
Som sagt, vädret är ju inget annat än heelt underbart. Synd bara att man jobbar inne såna här dagar. Men det är ändå okej för det e inte klokt vad trevliga alla människor är när det är fint väder. Haha!

 
Efter jobbet idag tog jag o Alex tillfället i akt att ta vara på det fina vädret genom att gå en promenad. Och för omväxlings skull åkte vi till Sisjön så vi lånade farsans bil. Det blev dock ingen promenad. Vi fastnade på klippan i solen med en kaffe i handen och klockan gick. Det blev dags att åka hem för morsan skulle ha bilen. Tror du inte vi kommer tillbaka till en krossad bilruta!?!? Fy fan. Först blev jag änna rädd men sen blev jag bara förbannad. Ringde farsan och frågade va fan jag skulle göra och det var ju bara att ringa polisen och göra sin första polisanmälan. Herre guud. Det är lixom inte bara en spricka i rutan, den e verkligen totalkrossad. Det blir ju inte alltid som man tänkt sig om man säger så. Hem. Backa in bilen på uppfarten. Dammsuga glassplitter. Suck och stön. Sen la jag mig i ett varmt badkar och försökte samla ihop mig igen. Och nu sitter jag här... Lyssnar på lite skön musik. Musik är livet!

 
Har förresten börjat träna nu. På allvar. Har köpt kort på Sportlife så nu är det spinning, bodypump och långa promenader som gäller. Det är verkligen skönt när man kommit över det tröga trappsteget som ibland är väldigt högt innan man kommer igång. Men nu jäklar! GoGoGo!

 
Puss!/M.


Söndag igen.

Vecka 9 är snart till sin ända. Det har varit en bra vecka. Lugnt på jobbet dock men det har passat bra eftersom jag numera har en praktikant. Åjo, ni läste rätt. Majset är handledare för första gången i sitt liv. Det är svårare än vad man tror faktiskt men det ska bli kul att skriva omdöme, närvarorapport och allt annat som hör till. Veckan har avslutats med en grym helg.

Fredag: Lugn hemmakväll med kusin Ann. Middag, Så ska det låta, bastu och tjejsnack blev det. Henke kom hem från lumpen och några timmar senare kom Linda hit från Falun.

Lördag: Förfest på Skiffervägen. Jag, Ann, Alex, Henke, Linda, Tobbe & Stefan samlades hos oss. Jag lagade middag. Åjo, ni läste rätt igen :) vi drack öl, kollade lite melodifestival, dansade på dansmattorna, dansade utanför dansmattorna... Sen tog vi taxin till stan och shakade loss på Gretas. Där mötte vi även upp Tess med jobbakompisar. Mycket trevligt! Kvällen var grym. Det var mycket dans, skratt och alkohol som gick ner och sent blev det.

Söndag: Majset har varit ett vrak. Minst sagt. Men det har det fått vara värt. Har ändå haft ett leende på läpparna med härliga minnen från kvällen som gick. Nu är det bara att samla krafter och ta nya tag inför kommande vecka. Nästa helg blir nog lite lugn. Melodifestivalfinal är det ju också så någon form av högtidlig samling får det väll kanske bli? Eller så blir det jag och mina mysbyxor!?




Tack o hej!