Kirstian Kotte - Vaa? :-)

Kirstian Kotte

 

Det var en gång en gammal gubbe som hette Kristian Kotte. Han var 69 år. Han fattades två öron, två ögon, två armar och två ben. Dom grejorna tappade han när han trillade neri en köttkvarn när han var tre år gammal.
Han hatade djur. En gång kom en kattunge flygande. När han fick syn på den sparkade han den i huvudet så den blev medvetslös.
Han tog den till sitt labb och började mixtra.
När han körde in kniven i magen trillade magsäcken, tarmarna, njurarna och resten av inälvona ut. Dom friterade han och åt upp.
Hjärnan respektive hjärtat tejpade han upp på väggen nedanför hunden Fiffis lever.
När han var ute och gick nästa dag så snubblade han på ko. Huvudet sprack och hjärnsubstansen rann ut.
Plötsligt kom en traktor körande. Den körade över resten av Kristian Kotte. Men när den var uppe på kroppen började den slira. Gumman som körde gasade och gasade. Ju mer hon gasade dessto mer flög ur kroppen.
Tarmarna flög 10 meter framåt och hjärtat 2 och ½ meter framåt.
- Fan vilken jävla smörja! Skrek tanten och sparkade på gaspedalen som nu hängde sig i full gas.
- Den här jävla skiten får jag väll fixa själv då!, skrek hon och gick ner för traktor stegen. Men hon halkade på allt blod och flög rakt under hjulet. Det gick segt för traktorn, men snart var även hon i blodiga slamsor.
105 år senare landade ett UFO bredvid traktorn som ännu körde i full gas. En alien gick ut och fick syn på dom nu gamla kropp delarna.
- Ohh, delikatess!, skrek alien. Han lastade allt i UFO:t som for iväg till solen.
Han landade på solen och lastade av smörjan. När alien proffessorn såg smörjan så skrek han ?OJ! Lite mer delar till min Frunkensvin. Men det gillade inte den andra alien så han sparkade proffessorn i huvudet. Käkbenet sprack och ögat trillade ut.
Då tog proffessorn fram sin 5 meter långa machetas och skar av huvudet av den andra alien.
-Kul!, sa proffessorn och gick in till sitt hus. ?Det är rätt varmt på solen nuförtiden, sa han och torkade av en droppe svett på tumnageln. Han började med att tejpa ihop hjärnan med blindtarmen o.s.v.
Tillslut var Frunkesvin klar.
Han kopplade in ett 1,5V batteri i Frunkensvin och Vipssss, så började han grymta. Precis då kom proffessorn på att han glömde att tejpa fast tjocktarmen.
-Fan oxå!, Nu kommer Frankensvin att utplåna Solen, inklusive Pluto. Och han hade rätt, nästa dag var alla döda.
Men oj, Frunkensvin snubblade på en älg så att han trillade och dog.

 

SLUT!

 

Lärarens kommentar:
Det finns varken finess eller logik i detta. Innehåll och språkbruk är bedrövligt.
Icke Godkänt.