Mamma Mia!



Då var det måndag igen. Men det är sista måndagen innan semestern så det är rätt okej ändå!

Helgen har varit skön. I fredags hade jag o Mallan en lugn tjejkväll hemma. Vi åt grillad kyckling, drack ett glas vin, pärlade halsband & armband av pärlor vi köpt på Pickles. Jag passade även på att laga ett armband och ett halsband som hade gått sönder. Vi såg Love on Manhattan och Malin gjorde slingor i mitt hår.

I lördags bjöd jag min mammi och farmor på VIP-bio på Bergakungen. Vi såg Mamma Mia. Och Mamma Mia var bra den var!! Direkt när filmen var slut så kände man att man ville sen den igen. Och som den lilla ABBA-nörd man är diggade man ju varenda låt. Kanonbra skådisar, schysst handling, fina miljöer, roliga kommentarer. Den hade allt! Jag ska köpa den på DVD när den kommer ut. Och jag ska köpa skivan! Så i sommar kommer Majset gå och tralla på ABBA-låtar dagarn i ända. Men vad gör det? Dom är ju så bra! :-) Ni måste bara se filmen!!








Efter filmen åkte jag och farmor med hem till Skiffervägen. Där hade pappa fixat midda´n och vinet var uppkorkat så det var ju bara att slå sig ner. Efter en stund kom även Linda, Jonas & Kidsen upp så det blev en trevlig kväll...

Söndagen bestod mest av att göra såna där tråkiga grejer som att städa. Men vid sjutiden kom Malin så vi slappade lite och kollade på Just like Heaven. Sen var det läggdags. Men det var lättare sagt än gjort att somna igår. Regnet ööööste ner och det smattrade och bankade som bara den mot takfönstret ovanför min säng. Malin som sov över gick upp och hämtade en öronpropp. Själv la jag täcket över huvudet men varmt som det blev åkte det snabbt av igen. Till slut somnade jag visst och här sitter jag nu. Ska ta tag i min arbetsdag nu.

Ha en trevlig Måndag! :)

/Majset



Frajtaag!



Fredag hela veckan, fredag hela veckan, fredag hela veckan lång - pling plong!


Imorse när jag cyklade till jobbet (jo, jag cyklade för det regnade) piskade regnet som nålar mot fejjan. Mina axlar åkte snabbt ner till fotknölarna. Känner att jag är väldigt trött på det här nu. Vill ha sol! Det enda positiva i det inte allt för strålande stranden-vädret är att det är lättare att jobba då. Man längtar inte ut på samma sätt. Men nu har jag bara en vecka kvar innan min semester vilket betyder att solen har en vecka på sig att hitta hit och regnet har en vecka på sig att flytta långt härifrån.









Igår hängde jag med Alex, pappa Conny, Farbror Mats o babysister Elinor till Liseberg för att kolla på Carl-Einar Häckner. Det var mycket trevligt och C-E var ju underbar som alltid. Innan det började gick vi för att köpa en glass jag och Alex. Det var kö... Men vi ställde oss i kön, jag filurade på vilka smaker jag vill ha i mitt rån och rullade tummarna i väntan på att kön skulle röra sig framåt. Men icke! Klockan närmade sig 18 och mer stressad och mer sugen på glassen blev jag. Ville ju inte missa början på varite´n men jag ville heller inte missa min glass. Solen sken för en gångs skull och suget hade satt sig. Det har ju inte blivit allt för många glassar i år. Jobbigt läge! Men till slut gick vi ur kön och traskade bort mot stora scenen. Lite deppig var jag. Köpte en Cola och en godis-stång istället... Egentligen helt onödigt för det var ju glassen jag ville ha, men det blir så ibland. Särskilt om man är lite hungrig...



Nu är det fredag och klockan 17 kommer Mallan och hämtar mig. Vi ska in till stan, kolla om vi hittar några fina pärlor, köpa lite käk och sen åka hem till mig för en lugn tjejkväll hemma. Prata om livet, vår kommande restresa, pärla halsband/armband (min nya terapi) kanske ta ett glas vin? Om vi får tag i en film som Malin tror är en äkta Malin&Maria-film så blir det väll att titta på den också :-)






Trevlig helg!

/M.


Pilla naveln & allsång!



Idag är det tisdag och vad passar inte bättre när man ändå inte har något inplanerat för kvällen än att ligga på soffan, pilla sig i naveln och titta på allsång på skansen. Det är precis vad jag gör nu. Känns riktigt skönt! Och jag måste säga att jag tok-diggade Poodles OS-låt. Dom är allt fräcka ändå!
Får väll se om jag forstätter min ligga-på-soffan-kväll med Morden i midsommer eller om jag tar en dusch ock kryper till kojs? Fast det är klart. So you think you can dance börjar ju kl.22 och det gillar vi ju. Får nog hålla mig vaken en liten stund till ändå...

Nu är det bara 1 vecka och 3 dagar kvar till semester. YeiiI! Nedräkning pågår!!

Helgen som just passerat med stormsteg har bjudit på en och annan trevlighet. I fredags firade vi Jos som fyllde 18. Det var mkt trevligt! Massa god mat och dricka där till. I lördags begav jag mig, tillsammans med några vänner ner till Päronen i Lindome. Där var det lite grillfest med lite blandat folk. Efter det drog vi in till stan. Det var inget som var planerat direkt men det är ju då det oftast blir som roligast. Efter att ha snackat lite med min blivande man, hela sveriges älskling och denna underbara Björn Gustavsson som var på Trädgårn och roade sig med några vänner gick jag hem med ett leende på läpparna. Majset var på G! Men det var mkt annat som också bidrog till detta leende. Det var en riktig dunderkväll helt enkelt!

Så nu jobbar vi på lite till innan nästa helg gästar oss. Låt oss se vad den bjuder på? :-)


Gokväll!/M.

Dubbidibubbidibooo...




...det regnar. Å det får mig att vilja dra täcket över huvudet och inte titta ut förrän solen skiner igen. Men sånt e ju bara teoretiskt. I verkligheten tvingar man sig upp för att överhuvudtaget kunna gå till jobbet i tid. Den här veckan har jag faktiskt varit ovanligt trött på morgonen. O på kvällarna med dessutom. Jag hoppas inte denna trötthet vill utveckla sig til någon äcklig feber, förkylning eller sån skit. Det har jag verkligen ingen lust med nu. Är ju dessutom själv på jobbet i två veckor till och det blir ju mindre krångligt om man inte är sjuk då. Förra året jobbade jag fastän jag var sjuk. Vråålförkyld, feber och ont i halsen. Det var inte roligt men det var mkt som skulle bli klart och som jag ville slutföra själv innan semestern så vad skulle man göra? Men jag vill inte göra om det. Om två veckor har jag semester!! :-)


Några "dagens" kommer här!
(...ej tagna idag men för bloggens överlevnad satt jag i måndags o roade mig själv :))














Även Henke har varit på besök på mitt jobb och ämnade en del roliga bilder efter sig... Han skulle hämta mig men fick vänta några minuter och det var inte det lättaste att få han med sig när han hittat Photo Boothen!
Och det är ett under att Henke insåg att det finns något roligt med datorer. Någon mer ointresserad människa på datorer i denna hypade digitala värld finns inte. Men jag gillar han ändå! :-)








Likaså Kusin Josefine, som var här i tisdags och som för övrigt fyller 18 idag. GRATTIS PÅ MYNDIGHETSDAGEN!  :)











Nu ska jag fortsätta jobba. Men jag önskar er alla en trevlig helg och en goo fredag! Själv ska jag på myndighetskalas ikväll och imon blir det förhoppningsvis lite grill och bira i goda vänners samlag tänkte jag skriva men jag menar ju givetvis lag... Haha!
Vi håller tummar och kniper skinkor för fint väder i helgen. Adios amigos!








Over and out!
/M.