Alex tar snart steget...

... och flyttar till en egen lya. Det är efter år av längtan min kära vän Alex tar sitt pick och pack, lådor och möbler och flyttar hemifrån. Och tro mig, det är inte lite grejer hon lyckats samla på sig under åren. Som hon sälv sa (efter några glas vin på Johannebar härom veckan) "-Maria, jag vet inte hur jag ska få plats. Jag har en lägenhet lagom stor för en dvärg men inredning för att fylla ett helt slott!" En helt underbar kommentar och det är med nyfikna steg jag kommer traska hem till Alex på fredag efter jobbet. Alex själv är troligen i full fart med rollern och målarfärg upp på väggarna i sin etta men jag kommer ändå komma dit och förhoppningsvis glädja henne med min närvaro.
Nåväl.. Detta firades med en utflyttningsfest i lördags. Location: Odonvägen i Lindome. Det var en trevlig kväll med god mat, gott vin och trevligt sällskap.

Här följer lite bilder... :-)


image49

image50

image51

image52

image53

image54





Annars rullar livet på. Det går vansinnigt fort men det är väll bara o hänga me.
(Min utlovade resumé av år 2007 kommer. Jag jobbar på den... :-))

Over and out!


2008 - Hej!

Hej!

Nej, ni läser inte fel. Jag har uppdaterat min blogg :-)

Vet fortfarande inte riktigt vad jag ska skriva. Det finns helt enkelt för mycket. Men vad jag vet så vet ju redan ni tappra människor som kollar in då o då på min döda blogg vad som händer i mitt liv.

Men nu är det nytt år. Det har vi väll alla hängt med på?! Första dagen på detta förhoppningsvis underbara år, år tjugohundraåtta, tillbringade jag dock i min säng och soffa mer eller mindre sovande. Det blev inte mycket gjort hemma hos mig igår. Men jag låg väll efter i min sömn så jag tog helt enkelt tillfället i akt att inte göra någonting. Behövde även återhämta mig efter nyåret som firades med en trevlig fest hemma hos Tobbe & Jessica. Men nu är det nya krafter, nya tag. Är tillbaka på jobbet, där det för övrigt är väldigt lugnt idag. Själv är jag också vilket gör det hela lite segt. Men det får gå. Det är ju trots allt snart helg igen. Då ska jag passa mina älsklingar Edvin och Stina. Får se vad supernannymajsan hittar på då...

Hoppas ni inte trillade av stolen allt för hårt när ni sett mina rader?!
Vågar inte lova nåt men vem vet, jag kanske kan pyssla ihop en liten summering av föregående år, år tjugohundrasju, till nästa inlägg.

Ha en bra dag!

Love!/Maria