Back in reality!


Då var man tillbaks i verkligheten igen. En vecka fylld av jobb. Man gick från 0 till 100 på ett kick. Mycket jobb har kommit in, vilket är kul, men ibland räcker inte dygnets timmar till.

Som tur är har jag en superskön semester bakom mig. Tre veckor där jag knappt varit hemma en enda dag. Mitt liv befann sig i en resväska och dragandes på den det var jag.
Jag började semestern med några dagar på landet och jag prickade in högsommarvärmen så det blev goa dagar på stranden med picknick, krabbfiske och trevligt sällskap.





Edde, Stintan och jag fiskar krabbor.



Edde blev storfiskarn för dagen.


Mammi.



Efter det drog jag och Mallan till Turkiet. Vi visste inte exakt vart vi skulle hamna men vi hamnade i Side. Det var en kanonskön vecka med mycket sol och bad, restaurangbesök, shopping och annat skoj. Helt lovely!





Lägg märke till drinkpinnen med två boobisar. hahahaa!
Homemade by hotellsnubben.





Två dagar efter hemkomst drog jag, Henke o Mange vidare till Danmark, där mamma, pappa, Rikard, Omer & farmor väntade. Mor & Far hade hyrt ett hus där så sista veckan befann jag mig på dansk mark. Det var en lugn, härlig och avslappnande vecka...






Å när jag går förbi, ligger pojkarna på rad... trallalalaa..







När man letar fina stenar kan man även hitta krabbklor. Grrrr.



Men som sagt, verkligheten är tillbaka. Det är söndagkväll och måndagsångesten stter där den brukar sitta vid den här tiden. Det är konstigt. Varje söndag vill man vara ledig bara en dag till...

Gonatt my friends. Hoppas ni får en bra vecka!

Love!/Maria