Släpp fångarna loss det är vår! Eller förlåt, jag menar vinter. (!!!???)

Tisdag, 25 mars, våren är äntligen här. Eller inte då. Det är snarare megavinter och snökaos. Är man inte förvirrad innan så blir man ju det nu. Det var med arga steg jag gick till jobbet idag. Fullt påpälsad. Det var bara tennisracken under skosulorna som saknades. Trots djup snö (för plogbilen hade ju självklart inte hittat ut före mig) och halka kom jag helskinnad till jobbet. Men täckt av snö var jag så det var en härlig snöhög jag drösade av mig som sen blev till en vattenpöl i hallen... Men så är det när man är hurtig och går till jobbet varje dag. Andra klagar på att det var mycket snö att skotta bort från bilarna och långa köer. Men hallåååå eller?? Ni kan i alla fall sitta i en bil med värme och lyssna på radio. Det finns inte mycket annat att göra åt saken än att gilla läget. Hoppas våren kommer snart!



image75

Så här såg min utsikt över balkongen ut när jag kom hem.
Gångra snöhöjde med tre så kan ni fatta hur det ser ut nu....
(Det ser ut som att någon har bakat en jätte-gräddtårta och ställt på mitt balkongbord)
Tokigt, jag fyller ju inte år än.



Påsken har ju också susat förbi. Dock inte en så Glad Påsk i år. Jag och Henke vaknade med magsjuka just på självaste påskafton. Location: Morup, med ett utedass och typ 40 minusgrader. Need I say more?? Det är inget jag rekommenderar. En totalt obalanserad och krampaktig mage, hög feber och ont i varje muskel och led. Tur mamma fanns nära till hands då gråten fanimej inte var långt borta. Men nu är jag frisk och kan nästan skratta åt min missär till påsk. Life sucks sometimes.


Vad annars har hänt sen sist? En hel del antagligen eftersom det var ett tag sen jag satte mina tankar på tangenterna. Har faktiskt haft en veckas semester. Åjo.. Vecka tio åkte familjen Filipsson till Funäsdalen för att visa världen vilka som äger i backarna. Det var en niiiice vecka med mycket snö, sol & blå himmel, skidåkning, mys och goa skratt. Låter bilderna tala sitt egna språk :-)




image72

image66

image65

image64

image63

image62

Anja P.

image61

image60
image76

Mamma kommer älska mig för att jag lagt upp denna bild. Haha!
Kolla frisyren.
(Ser ut som en sån där rakborste gamla gubbar har när dem smetar på raklöddret)
Mammi - Du är bäst!

image59

image73

image58

image57

image74

image67

image68

Yeah.....

image69

image70


--------------------------------------------------



Årets melodifestivalspektakel är över för den här gången. Finalen bjöd på många bra bidrag och vinnaren, som jag antar alla vet vem men jag säger det ändå, Charlotte Perelli med låten Hero, skall åter igen sätta Sverige på kartan i schlagervärlden. Åtminstonde hoppas vi på det. Men jag tror hon kan lyckas. Låten är bra och hon framför den faktiskt proffsigt. Det må jag ändå säga. Annars har jag kommit fram till en del andra saker under festivalens veckor. Jag ska gifta mig med Björn Gustafsson. Så är det bara. Någon som vill komma på vårt bröllop? En annan sak är att jag själv skall ställa upp med ett slående bidrag nästa år. Någon måste ju visa vart skåpet skall stå. Detta beslut tog jag när Frida och Christer Björkman gick vidare direkt till final. Så nu ska jag gå och ringa Christer Björkman.


Ha det gott, hej hej!!