Sommaren 2006 - en snabb resumé

Sommaren 2006 som är varmare än nånsin (känns det som iaf) har bestått av sol, bad, värme, brorsans student, min egen examen, (Jo faktiskt. Nu är man utexaminerad Grafisk Formgivare från en KY-utbildning på Lindholmen i Göteborg.) grillkvällar med vännerna, fester hit & fester dit, jobb, landet... minnet börjar svika mej men som ni kanske märker så händer det något nästan hela tiden.




95880-4

Wonderful view från "bryggan" på landet i Morup.


Men som vi alla vet så är ju faktiskt inte sommaren slut än. Juli må vara slut i morgon men inte sommaren. Augusti har mycket nöje att erbjuda. Ska jag vara helt ärlig så är varje helg inbokad fram till September. Det är allt från 25-årsfest och kusinfest till sommarfest med hela tjocka släkten på landet som en avslutning på sommaren. Samtidigt som allt roligt är ska jag jobba hela veckorna. Imorgon börjar jag turnera till Borås, f.r.o.m i morgon och tre veckor framåt. Efter det börjar jag mitt jobb på det nya kontoret här i Göteborg. Det rockar fett! :-)

Maria Filipsson - Grafisk Formgivare. Fast jobb, månadslön, flyttar antagligen hyffsat snart hemifrån... Vuxenpoängen bara rasar in. Haha! Men oavsett hur många poäng man lyckas kamma hem så kommer jag nog aldrig bli helt vuxen. Tänk va trist livet skulle vara då. Länge leve barnasinnet! :-)




95880-3



Nä, som sagt. Imon börjar mitt nya turnéliv vilket innebär tidiga mornar så nu är det dags för mig att få min skönhetssömn.

På återhörande! :-)

Gonatt.





Majset has arrived... - again!

Hallå världen!


Här är jag igen, med ett nytt försök att vara modern och blogga. Som jag och iaf några med mig vet så gick det ju käpp rätt åt skogen, men jag lovar. Här sitter jag nu med mer inspiration, mer inspiration än någonsin. Det är iaf det jag intalar mig. Vem är jag? Vad vill jag? Vad tänker jag?
Här ska jag försöka hålla er uppdaterade om vad som händer i mitt liv. Om ni tycker det är intressant eller inte kan ni ju avgöra själva men jag ska försöka underhålla er till er belåtenhet. Det brukar faktiskt hända en hel del... :-)



95880-1
Maria Filipsson.