Long time ago.

Dålig på att blogga nu igen men mycket har hänt. Jag har fyllt 22, blivit vuxen på riktigt - flyttat hemifrån! :-)
Så som ni kanske förstår har det varit fullt upp. Bor numera i Fredriksdal (Johanneberg) i en stor etta. Vindsvåning med stor balkong och med kvällssol! Trivs redan som fisken i vattnet och den har blivit precis så fin som jag ville ha den. Många nya möbler har jag köpt och fondväggen blev som pricken över i:et. Nu ska man bara bo in sig och få upp lite grejjer på väggarna, få undan alla kartonger, få ordning på garderoben. Har alla mina kläder i massa påsar nu. Det är mindre praktiskt kan jag säga, men det få gå så länge.. Jag lovar att återkomma om min lägenhet igen och kanske till och med lite bilder :-)


Vad har annars hänt sen sist?
Jo, som sagt jag har ju fyllt år. Fyllde 22 år den 11 april så den 14:e april var det party hemma i Lindome. Mina underbara vänner och kusiner var där, vi åt mat, drack oss goa och glada och det dansades. Festen resulterade även till ett nytt kärlekspar vilket är himla roligt! :-)
Det var en grym kväll och massa fina presenter fick jag. Mixer, presentkort, Capprinja-kit, förkläde, muggar, tröja, smycke, PB-boxen, ljus, hinkar till min balkong, tavlor, en Hur-du-stickar-bok... (?!%&#) Haha! Ni som känner er träffade - jag vet vad ni förväntar er julklapp men ojojoj... :-) Den som lever får se.
Det har varit mycket fest över huvudtaget en period nu. Kan inte komma på en enda helg som det inte varit party. Älskar fest men det tar på krafterna. Särskilt när man hela veckorna jobbar och man vill få ordning på sin lägenhet. Men varför stressa. Man får passa på att njuta av nuet och att det faktiskt bara är försommar. Hela sommaren ligger nu framför oss och jag hoppas verkligen på en kanonsommar. I do love sunshine you know! :)


/M.