Jag vill ha!

 


 

Eftersom jag är en sån som gärna snoozar på tok för länge innan jag tvingar mig själv upp ur sängen på morgonen borde jag ha en Clocky! Asgrym! :-)



 

 

 

 

 

 

CLOCKY

"Svårt och tungt att komma upp på morgonen?
Tycker du om att ligga och dra dig istället för att gå upp till jobbet/skolan/livet?
Händer det att du helt enkelt stänger av klockan och sover vidare? Med Clocky kommer du alltid upp i tid!

När alarmet går skuttar han ner från ditt nattduksbord och ilar pipande runt på golvet i ett försök att hitta en säker plats att föra oväsen på. Och han slutar inte förrän du går upp och stänger av honom. Som en blandning av ett marsvin, din mamma och en vanlig klocka alltså. Sovmorgon byts mot punktlighet och du har till slut blivit en god samhällsmedborgare. Tack Clocky!

Väljer du att aktivera snooze-funktionen ger Clocky dig en chans att trycka på snooze eller stänga av alarmet. Trycker du på snooze ilar han obönhörligen iväg på andra ringningen!

Clocky finns i fägerna Choklad, Senap, Mandel (vit skalad mandel!) och Aqua."

Fakta
• 12h-klocka
• Skön robot-liknande ringsignal i olika toner
• LCD-skärm
• Klarar hopp från ca 90 cm
• Rullar på trä och mattor
• Sätt snooze-tid mellan 0 och 9 minuter
• Om du aktiverar snooze-funktion kan du snooza en gång innan han sticker iväg
• Möjlighet finns att avaktivera hjulen så Clocky inte rullar iväg
• Kräver 4 st AAA-batterier



Finns att köpa på www.coolstuff.se - en helkul sida med massa roliga prylar man vill ha!
Pris: 499:-


------------------------



En sån här hade också varit grym att ha och stila med på fest. Haha!







T-Qualizer V2

I begynnelsen varde ljusorgeln. Den var ett stort åbäke med lampor som man kunde koppla in i förstärkaren så den blinkade i takt. Sen dök det upp saker som kände av vibrationer i luften och därför kunde röra sig i takt till musiken. Minns bara den geniala skapelsen "den dansande blomman" eller rent av "den sjungande abborren". För att inte tala om "den juckande coca-cola burken". Men allt det är historia nu när vetenskapsmän har konstruerat den kanske viktigaste uppfinningen i mänsklighetens historia: T-shirten som pulserar i takt med musik!

Ja, ni läste rätt. För det första är ju en t-shirt som pulserar suveränt och när den gör det i takt med ljudets olika frekvenser så är det helt oslagbart! Ingen kommer att kunna motstå dig på dansgolvet i alla fall. Du kommer att vara ett fyrverkeri av färger, takt och ljus. Ditt alldeles egna lilla Scissor Sisters.


Förändingar i V2 jämfört med tidigare modell:
• Tunnare och smidigare display
• 30% ljusare
• Display i 3D istället för 2D

Fakta:
• Varje stapel reagerar olika beroende på ljudets frekvens
• 4 st AAA-batterier krävs
• Batteripacket ryms i en liten ficka inuti t-shirten
• T-shirten ska handtvättas och glöm inte att först avlägsna batteripacket
• Finns i storlekarna small, medium, large och xl. Normala herrstorlekar.
• T-shirt i 100% bomull


Pris: 319:-
Finns också att köpa på www.coolstuff.se






Jäjä, back to work!
5 timmar och 24 minuter kvar till semester.....


Ha en bra dag!


Puss!/Maria


Smyckesdesign!






I förrgår kom Alex hem till mig efter jobbet. Vi drack kaffe, pratade om livet och designade egna smycken som vi satt och pärlade. Här är några armband made by me.









Osthyveln och jag är inte vänner!


Idag har det skett en olycka. Skulle skära mig en bit ost att lägga på mackan och vad händer?
Jo, min styrka tar över och jag slinter på osten och osthyveln drar över mitt finger. Blöder gör det också. Hur fan lyckas man? Tur man hade stålmannenplåster hemma.




Syskon i studion.



För två veckor sedan fyllde våran far år. Jag och mina två bröder tänkte att vi ville ge våra föräldrar en gemensam present i samband med detta och det i form av en tavla som de kan hänga i det nymålade TV-rummet hemma.
Min vän & fotograf Peter Björkman ställde glad i hågen upp och plåtade syskonen Filipsson i studion. Resultatet till tavlan blev så här, printad på Canvas och uppspänd på en spännram.









Lite andra bilder som också togs följer här... ;-)

















Det finns nog cirkus hundra bilder till i massa olika pooser som vi samlat och gjort en fotobok av som dem också fick. En äkta ego-present med bara bilder på oss men presenten blev en succé!

Pappa: (Helt seriöst några dagar efter att han fått presenten och utan dem där ölen som lätt påverkar till att det blir sentimentalt :-)) - "Maria, den här presenten slår allt! Så otroligt snyggt. Man skulle kunna tro att ni modellar...
(maria garvar) ...det märks att ni har kul och att ni gillar att stå framför kameran. Det syns verkligen och det blir ju gööör-bra. Era linslusar!" O pappa tittar på tavlan och ler..... :-)

Kul att det blev så lyckat. Och visst hade vi roligt när vi gjorde det. Det blev många goa garv och pooser.
Tack Peter som fotade och Tack Janne på jobbet som printade tavlan!


/M.



Sommar & Sol!

 

 

Våren kom och den försvann lika fort och övergick till högsommar. Inte för att man vill klaga på det, vädret har ju varit helt underbart. Så fort man fått en ledig dag (d.v.s helgen) har man inte varit sen på att sätta sig ute, påbörja brännan för season ´08 och på god väg är man ju. Min första helt lediga dag i strålande högsommarväder somnade jag på altanen hemma hos päronen. Åjo, skönt sov jag men nyansen on my skin var röööd. Dum som man är blir man nästan glad för man haaaar ju fått färg. Men hur snygg var jag på bringan och i nyllet? Till min egen glädje och eran sorg har jag inga bildbevis på detta men ni förstår säkert vad jag menar. Tur att den där röda nyansen övergår i en mer brun ton.

 

I begynnelsen av årets tidiga högsommar gick årets fest på Skiffervägen av stapeln. Mor & Far drog till Rom en vecka så jag lånade huset för fest. Och det var fest vill jag lova. Ingen vanlig fest som helst utan Discofest! Helgrymt. Alla hade gått in för sin outfit och alla var supersnygga! Det finns bara glada minnen från denna fest och dem kommer finnas med mig länge! :-)


 




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


--------------------------------

 

Men som sagt, högsommaren har ju hållt i sig i hela maj och goa helger har det blivit. Förra helgen, i samband med nationaldagen då man numera är ledig, drog jag ner till landet. En heldag vid stranden och en kväll med grill, vin och trevligt sällskap gjorde helgen till en skön start på sommaren.

 

Nu är det den 16 juni och midsommarafton står runt hörnet. På fredag närmare bestämt! Den skall i år firas i Morup med familj, vänner och släkt. Ser riktigt fram emot helgen och låt oss hoppas på fint väder. Då vi är många som ska dit blir det till att sova i tält och då kan det vara skönt om man slipper simma ut från tälten på morgonen eller vakna med tältduken hängandes i ansiktet med en pöl vatten på andra sidan.

Efter midsommar har jag semester. Åjo, seeeemester. Det ska bli en skön "paus-vecka" i väntan på den riktiga semestern som kommer i augusti. Då väntar tre veckor med lite softa dagar på landet, en sista-minuten-vecka med Mallan och en vecka Danmark med familjen. Ska bli ooootroligt skönt. Känns gott att man har allt framför sig.

 

Nu ska jag pyssla. Det ska nog bli ett armband. Har köpt massa fina pärlor! Smycken e kul. Kan piffa upp ett basic plagg till något lite roligare.. Om mitt tålamod räcker ska jag lägga upp resultatet här på bloggen sedan.

 

Tjingeling!


Dagens bild! ..och några till.

 

 

 

Dagens bild - vad hände med den har säkert många av er frågat sig? Och ja, det gick ju sådär...

...men så här blev bilden idag :-)

 

 

 

 

 

 

Ska jag vara helt ärlig så har jag delvis jobbat på dagens bild till min blogg. Jag har lekt loss på min dator och tagit bilder men det här med att lägga upp dem på bloggen har väll som sagt gått sisådär. Så varsågoda! :-)