Göteborg - Stockholm. Stockholm - Mora. Mora - Stöten.

Förra veckan var en bra vecka. Det har varit lite av en Sverigeturné den senaste tiden men vad gör det. Förra veckan fick jag tre dagar ledigt. Med skidåkning och afterski dessutom! Och jag har hunnit tänka och funderar på ett och annat. Veckan började men två dagar i Stockholm då jag var där på utbildning med jobbet. Måndag, klockan 06.00 gick tåget till Stockholm. Då var jag inte pigg. Men det gick bra ändå. Det var två trevliga dagar och vi var ett gött gäng som på kvällen gick ut och käkade och hade trevligt. Men väl hemma på mitt hotellrum deckade jag trött som jag var och jag sov som en stock till nästa dag då det var dags för en ny dag och nya kunskaper att ta in. Efter dagens slut var jag åter på plats på Stockholms central. Då var det dags att hoppa på tåget mot Mora. Där blev jag upphämtad av min far, bror och kusin för att sedan med bil åka vidare till Stöten. Där tillbringade jag resten av veckan tillsammans med familjen och lite andra släktingar som också var uppe. Det var verkligen helt super! Farbror Anders och lillkusinen Adam kom upp på onsdag kväll. Dem bodde i våran stuga. Linda, Jonas, Edde & Stina kom upp på torsdagen. Snö, skidåkning, afterski, bastu, go mat, öl & vin och ledighet... Vad mer kan man önska sig?


95880-21

95880-22

95880-23

95880-26

95880-25

95880-24

95880-27

Jag och min livsnödvändiga vän, syster & kusin! :-)




Men nu är verkligheten tillbaka och jag är tillbaka i Götet med jobb
och allt vad som hör vardagen till. En vecka har gått sen jag kom hem och det har varit en vecka fylld av jobb, förkylning, kusinkalas, laserdome, Götas, Melodifestival och Buzz. (I do löve Buzz och jag är numera en stolt ägarinna av detta underbara PS2-spel! Nån som vill komma hem och spela? :-)) Och det får nog nämnas också. Laserdome var inte min grej. Vi kan väll konstatera att jag kom sist. Men man ska ju alltid vara bäst på nåt!?

Henk har varit hemma från lumpen i helgen. Igår åkte jag och mina bröder ut på en sväng. Vi kollade lite i affärer, åt en lunch och avslutade våran roadtripp för dagen hos farmor som blev glad för ett fikabesök.



95880-28

Syskonkärlek!





Hakuna Matata!





Nytt år. Nya krafter. Nya tag.

Det här med att blogga verkar tydligen inte vara min grej. Jag är ap-dålig på att uppdatera den. Har funderat ett tag på att lägga ner helt. Mina kära vänner blir bara ledsna på mig när jag inte skriver och man vill ju verkligen inte göra sina vänner besvikna.

Men... Det är ett nytt år. Nya krafter. Nya tag.

Så var ska jag börja? Jag börjar nog vid nyår eftersom jag redan svamlat om det nya året.

Nyårsafton 2006/2007 var en riktig höjdare. Jag och min bror Henrik bestämde oss för att slå ihop våra påsar och ha en ordentlig nyårsfest. Vi bjöd gemensamma vänner samt icke gemensamma vilket blev en väldigt lyckad kväll. Vi var ca. 30 glada och festliga varelser på Skiffervägen och det var allt från trerätters middag till en kokt bullens fram på småtimmarna. Kvällen bestod av många glada skratt, skumpa, dansanta moves och annat kul! Synd bara att timmarna ska gå så jäklans fort bara när man har roligt. Och en sak säger jag. Jag gick och la mig med flaggan i topp. Shit. Kunde knappt hålla ögonen öppna och det var hål på nylånstrumporna jag hade tilll min klänning så allt visade bara på att det hade varit en lyckad dag, kväll, natt...

95880-19

95880-18

95880-17

95880-16

95880-14

95880-13






Några veckor in på det nya året fick jag och och min Peter oss ett ryck. Vi drog till landet en lördag och köpte med oss lite go mat & lite vin och bara myste han och jag. Det var verkligen super. När vi vaknar är det FULL STORM! Herre min ge... Det var ingen mindre än Per som var på besök.
Nyfikna på det kraftiga vädret som vi var tog vi bilen ner till havet för att kolla in the waves. Oh my god! Det är så himla fräckt vad naturens krafter är oslagbara och hur jäkla maktlös man är men där stod vi. Mitt i stormen och kollade på dem stora vågorna. Men det var inte lätt att hålla balansen, det kan jag lova!


95880-20

Jag mitt i stormen.




Annars är man ju tillbaka i vardagen igen. Det är väll lagom spännande. Det är mycket på jobbet som vanligt, på helgerna blir det ofta någon slags festlighet (vilket e tur det :-) and round and round we go.. Men jag ska verkligen inte klaga. Jag trivs och jag mår bra!


Fast det där med att må bra kan ju diskutteras om vi ska se på veckan som gått. Har haft öroninflammation hela veckan. Har varit på vårdcentralen tre gånger. Utan att överdriva är det någit av det värsta jag varit med om. Fy fan va ont jag har haft. Har inte kunnat sova. Det har varit en sprängande värk i örat, huvudet och ner i käken i typ en vecka. Jag var helt paj. Skulle nog inte ens önska min värsta fiende det. Och på vårdcentralen sa dem: "Det är ju egentligen en barnsjukdom så vi förstår att du har ont. Det är inte kul att ha öroninflammation när man är vuxen". Nej tack, säg något jag inte redan vet tänkte jag. Samtidigt skrattade jag och tänkte. Japp, det är jag och alla barn! :-p
Men nu börjar jag komma tillbaka till livet igen. Thank God!


Dem senaste två veckorna har jag haft ett oerhört viktigt ansvar vilandes på mina axlar. Medans mina kära vänner Tess & Mikael har varit på sin honeymooooon och haft det äckligt bra i Thailand har jag passat deras katter. Och ja, dem lever! Dem kunde nog inte mått mkt bättre än vad dem har gjort med mig dessa veckor. Öööhmm.. Men nu är turturduvorna tillbaka och allt är i sin ordning.

Och nu har jag bloggat som bara den. Heelt otroligt! Och med bilder och allt. Och jag massa mer att berätta så hang in there. I´ll be back! (Jag vet att ni nu tänker att den har vi ju aldrig hört förr, men som sagt. Hang in there! ;-)


Puss & Kram!
/Majset - the one and only