Med andra bullar!


Veckorna knallar på i en rasande fart. Tyvärr är inte bloggen uppdaterad i en lika hög hastighet så jag antar att ni höjde ett ögonbryn eller två nu när nya bokstäver bildar nya meningar på denna sida...

Sen jag sist skrev har almanackan varit full av olika aktiviteter och mycket har hänt men ändå inte.. Det beror på hur man
ser det.

Jag har fått en ny liten kompis. Hon är idag 1 månad och 3 dagar. Hon heter Alva och är världens gulligaste. Det kommer bli mycket lek och bus med denna lilla krabat i framtiden. Mamma Tess & Pappa Mikael behöver inte vara oroliga att jag inte kommer att hålla henne sysselsatt. :-)

I början på September var det Kick-off med jobbet. Lördag - Söndag var alla JustNuare i Borås och där var det fullt med akiviteter, föreläsningar, middag och fest. Det var riktgt trevligt, högt över mina förväntningar. Faktiskt. Vann en nice digitalkamera också så lyckan var total!
Annars är det mycket att göra på jobbet nu. Det har blivit mycket övertid. Tur att man ändå har ett roligt jobb.
Ännu roligare blir det när nöjda kunder visar sin uppskattning. För några veckor sedan kom blomsterbudet in med en inslagen bamsebukett och frågade efter Maria. Det är jag svarade jag. Jätteglad, jättenyfiken, jättenervös. Vem skickar blommor till mig?? Har man fått en beundrare?? Haha. Men efter att ha borstat bort dammet på hakan som föll mot golvet gick jag fram till den lätt skrattande blomsterkillen som sa att blommorna var till mig och tog emot dom.
Tackade och slet sedan upp pappret. På lappen stod det. "Tack så mycket för all hjälp, Maria. Presentationen gick jättebra!" Och buketten var helt underbar! Då blir man rörd. Och väldigt glad.






Ett besök i huvudstaden har det också blivit. Jag, Jonas, Linda & Jocke tog tåget upp för att gå på Coldplay-konserten. Heeelt amazing underbart bra var det. Stämningen går inte att beskriva med ord. Och en natt på hotell med en god hotellfrukost sätter ju moset på grädden, precis som krocketklubban i skenbenet.



Coldplay. Globen, 18/9 2008




I helgen som gick åkte jag med mammi till landet. Dit kom även moster Anita, Kusin Hanna och hennes barn. Det var kanonmysigt. Vi frossade i kräfor, drack rödvin & mojitos och promenerade i blåsten vid havet. Jag, Hanna och barnen tog även en tur till metropolen Ullared och shoppade lite.










Emma "vilse" i Majsfältet.. Haha!



Det är mycket annat som snurrar i mitt huvud nu men det är inget jag kan skriva här.. Men i sinom tid så kanske. Låt oss säga att förändringar ska ske! Frågan är bara när...


Ikväll skulle jag ha spelat innebandy men den blev inställd. Så istället har jag pysslat lite här hemma. Har bakat bullar, så doften i min lägenhet är nu oslagbar. Kan man spara denna doft i en burk?
Det blev en plåt med citronfyllning och en plåt med kanel. Såklart! :-)
Det får nog bli att bjuda på bullar på jobbet i morgon.



Dagens bak-resultat!



Har även kollat på idol. Diggar verkligen den nya juryn. Så mycket bättre än den "gamla". Och jag måste erkänna att Andreas blir snyggare för varje avsnitt. :-o Grrr!

Nu ska jag hoppa in i duschen, koka mig en kopp te och sätta mig i soffan framför TVn och njuta av en nybakad bulle.
Mmmm....


Ha en skön vecka allesammans!

Ciao!