Genrep & lördagsmys.



I lördags drog hela melodifestivalcirkusen igågn och vi var där. Jag, Linda, Edvin & Stina satt bänkade på genrepet och var  förväntansfulla på de 8 nya låtar vi skulle få höra. Edde hade redan innan bestämt sig för att hejja på Scotts så med andra ord hade han redan bestämt sig för att inga andra låtar var bra redan innan. Scotts i all ära men dom faller mig inte riktigt i smaken. Stina var besviken för att glitterklänningen inte var med. (Glitterklänningen = Charlotte Perelli) Gullunge!
Jag & Linda konstaterade att ingen låt var någon höjdare. Lite trist men det var ändå trevligt att vara där. Och ingen bebis kom det heller, vilket känns bra. Den har fortfarande inte kommit men nu är det hög tid och den, tror faktiskt det blir en han, är mer än välkommen att entra världen!

Efter genrepet hämtade vi farmor som följde med oss hem till Skiffervägen där Jonas & pappa hade ordnat en brakmiddag. Skumpa till mingeldricka, skaldjurs-toast med hemmagjord räkröra, Mannerströms Fläskfilégryta med pressad potatis och Sorbetglass med frysta bär till dessert. Till detta gott vin, öl & likör. Det var såå mysigt!
Efter middagen satte vi oss mätta och belåtna till rätta framför TVn och såg melodifestivalen, en gång till...












Kommentarer
Postat av: Alexandra

Tjusigt! Men återigen - flera låtar var bra! :-)

Postat av: Jess

Herregud vilka gullungar de är! :)

Håller med dig ang låtarna. Inget att hoppa högt över, sorry Alex.

2009-02-13 @ 11:40:54
URL: http://www.jessieholdon.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback